Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Raiul există: „Am fost acolo!”, susține o persoană care a trăit experiența

foto: Crosswalk.com

Fundația de Cercetare a Experiențelor din Apropiere de Moarte (NDERF) investighează și colectează informațiile despre experiențele oamenilor care au fost în moarte clinică dar s-au întors înapoi, povestind cercetătorilor de acolo sentimentele trăite.

Misterul vieții de după moarte este un subiect care a iscat întotdeauna controverse. Daily Express informează într-un articol publicat în ediția sa electronică, despre toate aceste experiențe care sunt cât se poate de reale pentru cei investigați, fiind descrise cu o acuratețe surprinzătoare. Declarațiile acestor persoane sunt incredibile, dar subiecții le-au spus total relaxați împărtășindu-și cu detașare experiențele trăite.

O persoană cu prenumele de George având inițiala numelui J. spune că a fost lovit de un autoturism atunci când era un copil. Paramedicii l-au găsit pe George fără semne vitale, începând să-i facă manevrele de resuscitare. George spune că își amintește perfect ce a simțit atunci când a murit, susținând că a ajuns în RAI, dar a fost trimis înapoi pe Pământ. În declarația dată George J. spune: „Am văzut paramedicii deasupra mea cum îmi făceau evaluarea medicală. Erau panicați pentru că nu aveam semne vitale și credeau că sunt decedat”. Bărbatul a descris apoi cu acuratețe cum i-a văzut pe paramedici tăindu-i haina, acordându-i primul ajutor, în timp ce el simțea cum pleacă în sus către cer, într-un loc pe care l-a asimilat cu „RAIUL”. Acolo spre surpriza sa l-a întâmpinat o ființă care i-a spus: „Nu e timpul tău încă, trebuie să te întorci pentru că ai ceva important de făcut.

M-am trezit înapoi în ambulanță unde am simțit o durere în întregului corp pe care nu o mai simțisem până atunci. Țipam și plângeam în ambulanța transformată în cameră de urgență”.

Cu toate acestea, unii cercetători declară că acesta este un fenomen normal, nu neapărat un semn că RAIUL este real. Dr. Sam Parnia, director de cercetare pentru situațiile critice și de resuscitare de la Școala de medicina NYU Langone din New York, a declarat recent într-o emisiune a celebrului Dr. Oz : „Oamenii descriu o senzație de lumină strălucitoare, caldă, primitoare care-i atrage spre ea. Ei descriu o senzație prin care parcă își simt aproape rudele decedate, ca și cum acestea ar veni să-i întâmpine. Adesea spun că nu mai doresc să se întoarcă (la viață), asta în cele mai multe cazuri, deoarece se simt foarte confortabil și parcă un magnet îi atrage, încât nu-și mai doresc să se întoarcă. Cei mai mulți oameni descriu o senzație de separare de ei înșiși, văzând medicii și asistentele care le acordă ajutor medical.

Pot să audă tot ce se petrece, înregistrând toate conversațiile care se aud în jurul lor”.

Dr. Parnia spune că există explicații științifice pentru aceste reacții, spunând că vederea oamenilor nu este o dovadă a vieții de după moarte, ci mai degrabă o reacție a creierului care se auto-scanează și transmite în subconștient aceste imagini. El a spus că datorită tehnologiei și științei moderne, „moartea nu trebuie să se limiteze la filosofie și religie, ci poate fi explorată prin știință”.

Întrebarea care rămâne este la ce se raportează fiecare dintre noi într-un asemenea caz: la o explicație teologică sau una științifică, acest subiect născând dezbateri aprinse de fiecare dată când este adus în discuție.

sursa: ro.blastingnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.