REMEDIUL MINUNE care înnebunit o lume întreagă! În numai 3 LUNI distruge celulele canceroase și previne pentru totdeauna CANCERUL!

morcov mar sfecla

Această băutură miraculoasă pe care urmează să o prezentăm, reduce considerabil dezvoltarea celulelor canceroase din organism și previne formarea unor astfel de noi celule. Atunci când o celebritate din China, Mr Seto, a suferit de cancer pulmonar, un botanist celebru i-a recomandat acest remediu unic, cu efecte de-a dreptul surprinzătoare.

Acest articol este dedicat acestei băuturi care a ajutat atât de mulți oameni, devenind în scurt timp o senzație în lumea virtuală. Se pare că Mr Seto a suferit de cancer la plămâni, iar după 3 luni de consum regulat al acestei băuturi, s-a vindecat complet. Sucul este cunoscut pentru efectul de reducere al dezvoltării și formării cancerului.

Acesta este rețeta:
Ingrediente
1 morcov
1 măr
1 sfeclă roșie
Notă: asigură-te că toate aceste ingrediente sunt organice!

Mod de preparare și utilizare:
Mai întâi se spală foarte bine legumele și se taie, fiecare, în bucățele foarte mici. Se pun într-un robot de bucătărie și se stoarce sucul. După aceea este gata pentru a fi consumat. În funcție de preferințele fiecăruia, mai poți adăuga lime sau lămâie.

Pentru rezultate optime este indicat ca această băutură să fie consumată dimineața, pe stomacul gol, cu o oră înainte de micul dejun, în fiecare zi, timp de 3 luni.

sursa: kilocalorii.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *