Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

S-a întors de două ori din morți și povestește ce este în lumea lui de dincolo

tunel1

Sasha Eliasson, în vârsta de 22 de ani, este un utilizator al platformei Reddit, unde a povestit că, prima oară când a murit s-a întâmplat din cauza rănilor foarte grave cu care s-a ales în urma unui accident de motocicleta, iar a doua oara, când a primit post chirurgical foarte multe medicamente.

Tânărul a declarat că nu și-ar fi dat seama de moartea sa pentru câteva minute, dacă nu i-ar fi spus medicii. Deși este ateu, experienţa aceasta nu l-a făcut să-i fie frică de moarte.

Medicii i-au spus bărbatului că fost găsit, efectiv, fără semne vitale și au crezut că a decedat. Al doilea episod s-a desfășurat în timpul unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o la câteva luni de același accident. Ambele episoade au durat circa două minute, timp în care medicii au reușit să-l readucă la viață.

Bărbatul a povestit pe rețeaua de socializare că, în acel timp, a fost ca într-un somn fără vise, în care totul era negru și că nu a văzut lumea de apoi aşa cum se spune. Sasha a primit multe întrebări despre cele întâmplate dar și multe critici.

„Aș vrea să spun că da, dar adevărul este că în ambele dăți nu am fost acolo. Totul era întunecat. Aș spune că a fost ca atunci când tragi un pui de somn, fără să visezi. Te trezești și ai impresia că ai dormit foarte mult timp, dar de fapt au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant să revin la viață. M-am simțit de parcă mi-aș fi folosit toată energia din corp”

„Nu am văzut nimic. Niciun vis, nicio lumină, nimic. Imaginați-vă un abis negru, asta am trăit eu. Știu că sună foarte deprimant, doar că atunci când mori nu ai parte de nimic, doar dispari. Dar, sincer, acest lucru m-a făcut să mă tem mai puțin de moarte.

Când mori, pur și simplu mori. Nu mai sunt griji, nu mai e nimic. Aceasta este cea mai mare liniște pe care o poți găsi, Raiul nici nu se compară cu asta”, a mai spus el și informează rnl.ro.

Sasha Eliasson este de părere că moartea este sfârșitul vieții și sfârșitul existenței noastre în acest univers.

Notă: cine știe pe unde s-a zbenguit sufletul astuia, dacă nici în rai și nici în iad nu au vrut să-l primească.

sursa: efemeride.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.