Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spiritualitate

Scrisoarea scrisă de un soldat înainte de ultimul asalt

soldat-inainte-de-atac

Mă auzi Tu, Doamne? Nu Ți-am vorbit niciodată, dar acum vreau să mă închin Ție. Știi că din fragedă copilărie mi s-a spus că nu exiști, iar eu eram așa de prost, încât am crezut.

N-am avut niciodată conștiința frumuseții creației Tale. Astăzi, deodată, văzând adâncul nemărginirii, acest cer înstelat deasupra mea, mi s-au deschis ochii. Uimit, am înțeles lumina lui.

Cum am putut fi atât de groaznic de înșelat? Nu știu, Doamne, dacă îmi întinzi mâna, dar eu Îți încredințez această minune și Tu vei înțelege: în străfundul acestui iad teribil, lumina a izbucnit în mine și Te-am văzut.

La miezul nopții vom ataca, dar nu mi-e frică, Tu ne privești. Ascultă! Se dă alarma. Ce voi face? Îmi era așa de bine cu Tine.

Vreau să-Ți mai spun ceva: Tu știi că lupta va fi grea. Poate că în noaptea asta voi bate la ușa Ta. Cu toate că nu Ți-am fost niciodată prieten, îmi vei da voie să intru când voi sosi?

Dar nu plâng, vezi ce mi se întâmplă, mi s-au deschis ochii! Iartă-mă, Doamne! Plec și nu mă voi mai întoarce, cu siguranță, dar, ce minune! Nu mai mi-e frică de moarte!

sursa: sfintiiarhangheli.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.