Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

Semințe de in cu brânză de vaci. O rețetă eficientă împotriva unei boli necruțătoare

in cu branza de vaci

Johanna Budwig, renumit doctor, farmacist și biochimist german (1908-2003), doctorant în fizică și chimie, a dezvoltat o dietă utilă în tratarea cancerului și a altor boli cauzate de degenerarea grasă, în urma unei cercetări bazate pe acizii grași.

Dieta Budwig

Protocolul Budwig a fost dezvoltat în anul 1952, și are la bază schimbarea grăsimilor din alimentație. Rețeta anti-cancer pe care dr. Budwig o propune conține ulei de semințe de in și brânză de vaci. Pe perioada dietei se consumă mese bogate în fructe, legume și fibre. Trebuie evitate zahărul, grăsimile animale, carnea, untul și margarina.

Această dietă alterează în mod fundamental respirația celulelor canceroase, cauzând regresia cancerului și apoptoza (moartea celulară programată). Brânza de vaci are rolul de a facilita transportul uleiului de semințe de in în sânge.

Rețetă

Ingrediente necesare:

• 100 g de brânză de vaci
• 3-6 linguri de semințe de in măcinate
• 2-6 linguri de ulei de semințe de in

Mod de preparare:

Cantitatea zilnică pentru persoanele foarte bolnave este de 6 linguri de ulei de semințe de in. În loc de brânză, se poate folosi iaurt sau kefir, însă trebuie să triplați doza (300 de grame).

Măcinați mai întâi semințele de in prin râșnița de cafea. Nu cumpărați semințe de in gata măcinate, deoarece pot fi oxidate.

Amestecați toate ingredientele într-un bol, și consumați pasta obținută odată. Nu o lăsați să stea în frigider. Pentru a obține un amestec mai omogen, folosiți blenderul. Amestecați mai întâi brânza și uleiul, apoi adăugați semințele de in proaspăt măcinate.

Puteți adăuga și câteva nuci sau migdale măcinate, sau alte fructe preferate. Pentru a avea o aromă mai plăcută și a obține o masă și mai hrănitoare, adăugați și 1 linguriță de miere de albine. Un lucru interesant este că acest amestec este bine suportat de persoanele care nu pot tolera lactoza.

Rezultatele acestui obicei alimentar se simt după 2-3 săptămâni, deși trebuie practicat ani îndelungați (reducând treptat cantitatea de ulei de semințe de in). Pentru regresia completă a cancerului, este nevoie uneori de 1-5 ani. În caz contrar, boala poate recidiva.

Uleiul de semințe de in se râncezește foarte ușor, de aceea trebuie păstrat la frigider după deschidere, maxim 2-3 săptămâni.

Nu există nici o dovadă că această dietă anti-cancer este eficientă.

Articol relatat de portalul lataifas.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.