Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

”Semnale de alarmă” că organismul tău are nevoie de detoxifiere

detoxifiere

Mulți dintre oameni au auzit despre beneficiile detoxifierii, cum ar fi pierderea în greutate, nivelurile crescute de energie, imunitate mai bună. Cu toate acestea, poate te întrebi când ar fi momentul potrivit pentru detoxifiere în cazul tău. De aceea, îți prezentăm în continuare 10 dintre cele mai bune indicii că organismul tău are nevoie de detoxifiere.

1. Oboseala

Dacă te trezești obosit după o noapte de somn bun și resimți această stare pe tot parcursul zilei, acesta este un semn că ai nevoie urgentă de detoxifiere. O cură de detoxifiere îți poate elibera corpul de deșeurile care te împiedică să fii plin de energie.

2. Lipsa de concentrare

Dacă ți se pare dificil să te concentrezi, acest lucru ar putea fi un semnal că ai în organism o acumulare de substanțe toxice, cum ar fi metalele grele, candida sau alte substanțe nocive. Detoxifierea poate fi de ajutor în aceste cazuri, oferind un impuls pentru funcția cognitivă.

3. Depresia

Dacă te simți deprimat, acest lucru poate fi un alt mod în care corpul tău îți spune că trebuie să se curețe. Expunerea la toxine și o dietă deficitară pot spori sentimentele de anxietate și stres. Detoxifierea, pe de altă parte, poate ajuta la restabilirea unei mai bune stări emoționale.

4. Constipația

Constipația frecventă este un semn că există ceva în neregulă în sistemul digestiv, iar acest lucru poate fi rezultatul stocării deșeurilor în intestine. O curățare eficientă poate rezolva problema prin tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor.

5. Probleme de greutate

Dacă te confrunți cu probleme ale siluetei, un program de detoxifiere îți poate ajuta corpul să elimine substanțele nocive de care nu mai ai nevoie, pentru a putea extrage doar elementele nutritive de care ai nevoie. Detoxifierea te ajută să scapi de kilogramele în exces într-un mod natural și sănătos.

6. Probleme ale pielii

Probleme cronice ale pielii pot fi o modalitate prin care corpul tău reacționează la toxine. Cel mai bun mod de a trata acest lucru este în mod sistemic, cu un program de detoxifiere, care va merge la rădăcina problemei și la purificarea organismului de substanțele care cauzează problemele pielii.

7. Durere inexplicabilă

Dacă te trezești dimineața și simți rigiditate și durere fără nicio cauză, acest lucru ar putea fi din cauza acumulării de toxine în țesuturi și a inflamației pe care acestea o pot provoca. Un program de detoxifiere poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii care vine odată cu ea.

8. Insomnie

Toxinele excesive din organism pot interfera cu ciclurile de somn și te pot ține treaz pe timpul nopții, făcându-te să te simți obosit a doua zi. Programele de detoxifiere restabilesc ritmul circadian, astfel încât să poți dormi în mod natural și să te trezești odihnit.

9. Disfuncții sexuale

Organele sexuale sunt la fel ca restul corpului: ele nu funcționează bine în prezența toxinelor din organism. Mulți oameni raportează un libido mai puternic și o performanță mai bună după ce au urmat un program de detoxifiere.

10. Dureri de cap inexplicabile

Uneori, cauza pentru o durere de cap este evidentă, dar dacă suferi de migrene care aparent nu au niciun motiv clar, detoxifierea te poate ajuta. Un program eficient de curățare te poate scăpa de impurități, făcându-te mai puțin vulnerabil la durerile de cap.
Așadar, dacă ai unul sau mai multe dintre simptomele de mai sus, ar trebui să iei în considerare un program de detoxifiere. Acest lucru poate face cu adevărat diferența între o sănătate precară și o sănătate puternică, cu un sentiment general de bine pentru întreg organismul.

sursa: ziaruldesanatate.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.