Connect with us

Hi, what are you looking for?

Slideshow

Semnele trezirii spirituale. Află dacă ai trecut la un alt nivel al ființei tale!

foto: eltoc-espaijove.blogspot.com

De-a lungul vietii, incercam sa atingem un alt nivel al existentei noastre, insa foarte putini reusim acest lucru. Desi exista numeroase metode si tehnici de meditatie care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, nimeni nu ne poate invata cum sa descoperim adevarul absolut.

Desigur, au existat de-a lungul timpului indrumatori spirituali care au incercat sa ne ajute sa intelegem mai bine care e sensul vietii, de ce se intampla anumite lucruri si cum sa ajungem la acea stare de multumire si impacare. Cu toate acestea, fiecare persoana este diferita si fiecare experienta e unica. Totusi, exista cateva semne ale trezirii spirituale, acestea ne ajuta sa ne dam seama daca am ajuns la un alt nivel al fiintei noastre.

Manifestari in timpul somnului

Persoanele care se simt lipsite de energie, care nu au un somn linistit pe parcursul noptii sau care se trezesc constant fara un motiv anume doar pentru a adormi la loc nu trebuie sa neglijeze aceste semne. Adesea, schimbarile care apar pe parcursul noptii au un impact puternic asupra zilei ce urmeaza, iar persoanele care se confrunta cu asemenea manifestari trebuie sa invete sa-si conserve energia si sa faca fata unei zile dificile chiar si dupa cateva ore de somn.

Activitate in zona crestetului capului

Persoanele care simt furnicaturi sau intepaturi in aceasta zona nu trebuie sa ignore aceste semne. Adesea, vibratiile de energie se simt atat de puternic incat persoanele in cauza simt o presiune foarte mare in zona crestetului capului, insa foarte multe dintre ele pot pune aceste senzatii pe seama stresului sau a oboselii. Este foarte important ca aceste persoane sa nu se alarmeze, pentru ca fluctuatiile de energie sunt urmari ale deschiderii chakrei din varful capului, iar acest lucru inseamna ca au o conexiune deschisa cu divinitatea si universul.

Schimbari neasteptate de stare

Schimbarile neasteptate de stare sunt puse pe seama stresului, problemelor, grijilor sau experientelor neplacute din trecut, insa ele sunt in stransa legatura cu chakra inimii. Persoanele care trec brusc de la suparare la fericire, de la extaz la depresie, de la nervozitate la calm sau plang din senin simt o presiune puternica in capul pieptului, iar durerea nu este deloc suportabila. Este foarte important sa se accepte toate aceste sentimente asa cum sunt, starile trebuie lasate sa treaca de la sine. Emotiile sunt foarte puternice si au un rol important, ele le ajuta pe aceste persoane sa fie constiente de propria existenta si le indruma pasii si inima catre fiinta superioara, cea care le ajuta sa-si descopere adevaratele nevoi pe care le au in viata.

Un carusel al problemelor

Problemele din trecut par sa se intoarca. Persoanele au parte de experiente neplacute, se simt parca prinse intr-un carusel care repeta aceleasi miscari, iar totul devine obositor. Incarcatura emotionala este puternica si foarte putine persoane reusesc sa descopere adevarata sursa a problemelor cu care se confrunta. Nu exista cale de iesire in acesta “rutina” apasatoare, singurul lucru care poate fi facut este acela de a accepta problemele asa cum sunt si de a se gasi o cale de a aprecia toate aceste experiente, indiferent cat de rele sunt, pentru ca doar in acest fel vor putea fi depasite.

Confuzie

Sentimentul ca trebuie facuta o schimbare in viata este foarte puternic, insa cele mai multe persoane se plafoneaza in situatia pe care o au si se tem sa faca un pas in fata. Apar nemultumiri legate de locul de munca, de viata sentimentala, de familie sau de activitatea sociala, insa aceste persoane nu au putere de concentrare si nici nu reusesc sa faca mare lucru cu viata lor. Se “ratacesc” pe acelasi drum, cunoscut doar de ele, in speranta ca schimbarea va veni din alta parte.

sursa: ele.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.