Connect with us

Hi, what are you looking for?

Utile

Sfaturi unui cizmar cu experiență. Cum lărgești încălțămintea strâmtă

foto: niketalk.com

Probabil orice femeie are măcar o pereche de pantofi în care tot ce poți face este să șezi… Când îi probezi la magazin, ai impresia că niște pantofi mai comozi și plăcuți nu se pot găsi. Dar când ajungi să-i porți pentru prima dată înțelegi cât de mult te-ai înșelat.

Dacă este și cazul dvs. să fi procurat încălțăminte care vă strânge, vă roade și vă face disconfort, aplicați sfaturile din articolul nostru de azi.

Noi am pregătit pentru dvs. niște idei superbe cu ajutorul cărora veți putea lărgi cu ușurință orice încălțăminte. După asta veți putea alerga în pantofii dvs. fără nici o urmă de disconfort.

Cum lărgești încălțămintea strâmtă

1. Ștergeți interiorul pantofilor cu spirt, apoi încălțați-i și purtați-i timp de 2 ore. Chiar dacă perechea nouă de pantofi vi se potrivește ca și mărime, vă recomandăm să faceți această procedură pentru a înmuia segmentele tari de piele.

2. Uscătorul de păr și o pereche de ciorapi groși vă vor ajuta să lărgiți încălțămintea rapid și eficient. Îmbrăcați ciorapii, apoi încălțați pantofii și suflați-i cu uscătorul de păr la regim de are fierbinte timp de 15 minute.

3. Ungeți cu ulei de ricin încălțămintea din piele sau piele întoarsă care nu a fost purtată mult timp. După această prelucrare ștergeți bine toate urmele de ulei.

4. Aplicați parafină pe interiorul pantofilor (puteți folosi o simplă lumânare din parafină) și lăsați-i așa peste noapte. Dimineața curățați bine pantofii, astfel încât să înlăturați toate urmele de parafină.

5. O metodă veche: ticsiți pantofii cu hârtie umedă de ziar și așteptați până se usucă de tot. E important să nu țineți între timp încălțămintea în apropierea surselor de căldura, uscarea trebuie să se petreacă în condiții naturale la temperatura camerei.

6. Și ca un mic bonus vă prezentăm probabil cea mai eficientă metodă de a lărgi încălțămintea. Umpleți cu apă niște pungi de plastic până la circa 1/4. Așezați pungile în interiorul încălțămintei și puneți-o în congelator până la înghețarea completă a apei. În procesul de congelare apa se va dilata și vă va lărgi încălțămintea.

Aceste metode vă vor ajuta să lărgiți încălțămintea strâmtă și să înmuiați pielea aspră în cazul pantofilor noi.

sursa și foto: fasingur.info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.