Utilizează acest remediu natural și după o săptămână poți să spui „adio” infecțiilor urinare!

limonada

Infecţiile tractului urinar poate sunt un subiect de discuţie mai puţin plăcut. Toţi cei ce au suferit vreodată de o astfel de infecţie ştiu bine cât de persistentă şi dureroasă poate fi. De regulă ele pot reapărea de mai multe ori după ce au fost tratate, însă acest remediu natural vă va ajuta să scăpaţi de bacterii şi să preveniţi astfel apariţia bolii, fiind un antibiotic puternic.

Reţetă

Mixtura din rădăcină de pătrunjel şi lămâie, la care se adaugă miere de albine şi ulei de măsline reprezintă un remediu antiviral şi antibiotic puternic.

Ingrediente:

  • 250 g de rădăcină de pătrunjel
  • 250 g de lămâi cu coajă
  • 250 g de miere de albine
  • 200 ml de ulei de măsline

Mod de preparare:

Mărunţiţi rădăcina de pătrunjel şi lămâile, apoi mărunțiți cu ajutorul blender-ului toate ingredientele, inclusiv mierea şi uleiul de măsline.

Veţi obţine o masă gingaşă, pe care puneţi-o într-un borcan şi lăsaţi-o la păstrat în frigider. Consumaţi o lingură de mixtură în fiecare dimineaţă. Când veţi consuma tot conţinutul borcanului, cu siguranţă veţi fi liber de bacteriile care provoacă infecţia neplăcută.

Notă: Se recomandă procurarea mierii de albine de la un prisăcar de încredere, iar lămâile trebuie să fie pe cât posibil neprelucrate chimic. Dacă aţi procurat lămâile din magazin, înmuiaţi-le pentru câteva ore în apă rece cu bicarbonat de sodiu dizolvat, apoi clătiți-le bine. Şi rădăcina de pătrunjel trebuie spălată foarte bine.

Articol relatat de portalul  perfect-ask.com.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *