Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Printre dezvăluirile WikiLeaks: Conflictul dintre Statele Unite si OZN-urile din Oceanul Antarctic?!

usa vs ufo

Un raport care circula la Kremlin, raport pregatit pentru presedintele Medvedev de catre VKS ( Fortele Aeriene Ruse) Divizia 45 de Control a Spatiului, spune ca foarte curand WikiLeaks va dezvalui cum Statele Unite s-a angajat inca din 2004 intr-un “conflict foarte serios” impotriva unor OZN-uri care isi au baza pe sau in apropierea comtinentului Antarctica ( in particular Oceanul Antarctic).

Conform acestui raport, pe 10 iunie 2004 Statele Unite a atins cel mai inalt nivel de alerta , dupa ce o flota masiva de OZN-uri “ a aparut brusc” din Oceanul Antarctic si s-a apropiat la numai 1600 km de granita americana ( Guadalajara, Mexic). Tot in acest raport se mai spune ca inainte sa atinga granita americana, intreaga flotila de OZN-uri s-a reintors la baza sa din emisfera sudica .

Temerile americanilor cu privire la aceste OZN-uri din Oceanul Antarctic au început de fapt în timpul evenimentelor fără precedent din 11 iulie 1991 (numit si 7/11), când în timpul eclipsei solare aceste aeronave misterioase au aparut cu sutele deasupra capitalei Mexicului ( incident transmis de postul de televiziune national la vremea respectiva).

Inca din anul 2004 , aceasta flotila de aeronave misterioase din Oceanul Antarctic, continua sa iasa la suprafata din baza lor subacvatica , ultima iesire fiind chiar vinerea trecuta , cand deasupra Americii de Sud (Chile) a fost vazuta o impresionanta flotila de OZN-uri.

“Pericolul imediat” pentru lumea noastră atunci când aceste flote OZN ies la suprafata , avertizează acest raport, sunt valurile masive cauzate de erupţia lor bruscă de la ceea ce se crede a fi baza sau bazele lor subacvatice.

Vasul de croaziera Clelia II, cu 160 de persoane la bord, a fost aproape sa se rastoarne când a fost lovit de valurile generate de aceste OZN emergente din Oceanul Antarctic. Interesant de remarcat ar mai fi, ca acest raport, confirma faptul ca responsabil pentru închiderea spaţiului aerian deasupra orasului NewYork din 13 octombrie , ar fi aparitia a mai multe OZN-uri vazute de mii de martori oculari, care intamplator sau nu , a coincis cu expunerea misterioaselor Cranii de Cristal (101010-New York City Crystal Skull Event 9- 11 oct. 2010).

Si pentru ca misterul sa fie absolut , se pare ca enigmaticele cutremure raportate a fi in Golful Aden ( unde un alt eveniment “ extraterestrial”se afla in plina desfasurare si unde aparitia “ Vortex-ului”ar putea fi cauza schimbarii dramatice a temperaturii globale) , se intampla acum si in Oceanul Antarctic. Read more:

sursa: astrologykom.blogspot.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.