Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Teorie INCENDIARĂ! ARCA lui GABRIEL, cea mai puternică armă a lumii, pe mâna rușilor. Descoperirile arhelogice recente, care ar putea „schimba” istoria umanității

ark-of-gabriel-482764

Arabia Saudita i-a dat Rusiei o arma apocaliptica, numita Arca lui Gabriel, descoperita sub Marea Moschee Masjid al-Haram de la Mecca.

Arhanghelul Gabriel, nu doar ca i-ar fi dictat Coranul „profetului” Mahomed dar i-ar fi si dat acestuia un soi de cutie cu putere imensa. Apoi fondatorul islamului a spus sa se ingroape respectiva arca si sa se mai dezgroape cand sfarsitul lumii e aproape. Arca ar fi fost descoperita si data Rusiei, a carei armata au dus-o tocmai in Antarctica, posibil la un soi de fosta baza de cercetari a nazistilor.

Asta pe scurt. Pe lung, custodele moscheei din Mecca l-ar fi contactat pe Patriarhul Kirill, avertizandu-l ca lucratori de pe santierul pentru reamenajarea Marii Moschei ar fi descoperit misterioasa cutie la 11 septembrie 2015.

Cand au incercat s-o mute, s-a declansat o uriasa explozie de energie ce a ucis lucratorii.

Apoi o macara a cazut ucigand 111 credinciosi.

O a doua incercare de mutare a Arcei a avut loc la 24 septembrie, cauzand o masiva „emisie de energie”, ce s-a soldat cu 4 000 de morti.

A crane collapsed onto the Grand Mosque in Mecca

Casualties of the Hajj stampede

Custodele a discutat de asemenea cu Patriarhul Kirill despre un antic manuscris salvat de la cruciatii catolici de catre Biserica Ortodoxa Rusa, intitulat “Instructiunile lui Gabriel catre Mahomed”.

La aflarea vestii, Vladimir Putin a trimis nava Amiral Vladimisky sa ia Arca din portul saudit Jeddah pentru a o duce tocmai in Antarctica.

The Admiral Vladimisky

Faptele vorbesc

Oficial nu ne zice nimeni de vreo Arca a lui Gabriel, insa:

O macara chiar a cazut la Mecca in acea perioada.

Vasul Amiral Vladimirsky, plecat dintr-un port de langa St. Petersburg, chiar a fost in portul Jeddah din Arabia Saudita “intr-o vizita de afaceri”, dupa care a ajuns in … Antarctica.  Iar asta e foarte ciudat, caci relatiile dintre Rusia si Arabia Saudita  nu sunt tocmai bune.

Dar totusi, ce treaba a avut vasul rusesc in Arabia Saudita?

Iar dupa intalnirea de la Havana, Patriarhul Kirill s-a dus in … Antarctica.

Imediat dupa alegerile din SUA, secretarul de stat John Kerry a fost si el pentru 3 zile in Antarctica, dupa care a plecat intr-un turneu prin tari … arabe (video). Foarte bizare turneele celor doi. Iar de curand, ni se spune despre trei piramide descoperite in Antarctica, ce ar putea schimba istoria umanitatii.

Toate faptele de mai sus sunt extrem de ciudate. Trebuie avuta in vederea si posibilitatea ca„idei noi” sa umble prin capetele liderilor religiosi si politici, prin descoperiri „arheologice din lumea araba” sau „extraterestrii”, despre necesitatea instaurarii unei „noi ordini mondiale”.

Sau poate aceste vizite la nivel inalt in Antarctica n-au legatura cu asta sau n-au legatura doar cu asta, ci s-au dus acolo pentru a se convinge cu ochii lor de ceva. De ce anume? Ca Pamantul e fix? Se vede mai bine de acolo? Sau ca nu e doar fix, ci mai e si oarecum plat?

sursa: saccsiv.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.