Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

BĂTĂLIA FINALĂ. Descrierea CUTREMURĂTOARE făcută de un preot grec

Teorie INCREDIBILĂ a Conspirației. Cum descrie un preot grec al Treilea Război Mondial - Bătălia dintre Iisus și Lucifer este aproape

Părintele grec Elpidie, un om care susține că a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspirației incredibilă cu privire la al Treilea Război Mondial.

Părintele Elpidie este de părere că al Treilea Război Mondial nu va semăna cu celelalte două. Războiul nu va fi între popoare, ci împotriva lui Iisus Hristos. Ceea ce vrea să spună părintele este că al Treilea Război Mondial va fi defapt Apocalipsa, a doua venire a Mântuitorului, scrie razbointrucuvant.ro.

“Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multa maiestrie, veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile.

Preotul mai spune că Lucifer vrea să creeze un Guvern Mondial și o singură religie.

Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.

Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca sa inceapa aceasta prigoana diavolul a pregatit terenul inrobind constiintele, natiunile, conducatorii statelor lumii, sa inrobeasca insasi supravietuirea oamenilor, care va fi in mainile lui. Cand un om nu are ce manca, ar face orice ca sa aiba putina mancare.

Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos. Veti vedea in curand ca vor vrea sa faca cat mai multe moschei si vor incerca sa stearga semnul crucii chiar si de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus si sa stiti ca atunci va incepe marea prigoana.

Veti vedea cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune sa omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea asa ceva? Vor fi lasati sa ne distruga bisericile, sa violeze femei crestine, vor distruge satele crestine. Veti vedea in curand ca se vor intampla acestea.

Europa va fi distrusă

Elpidie are o previziune sumbră și pentru Europa. Acesta spune că Europa va fi distrusă, iar statele membre vor intra în conflict din cauza unei crize masive în zona euro.

Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?

Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Care este aceasta faza? Aceasta prima faza este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala. Vor face ca in aceasta Europa “unita” un stat sa se razboiasca cu altul. Acum pare sa fie unita, dar aceasta nu este realitatea… cati cunosc, inteleg aceste lucruri: unul se afla in conflict cu celalalt. Se va crea o stare generala de conflict in interiorul Europei astfel incat un stat va spune altuia: “tu traiesti pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul si aceasta asa zisa Europa unita va avea de suferit prima lovitura (razboi): distrugere, disperare, foamete. Acest razboi economic va fi prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Este ciudat acest razboi mondial. Nu va fi asa cum a fost primul si cel de-al doilea razboi mondial.

Cele trei etape ale celui de al Treilea Război Mondial

Cel de al Treilea Război Mondial va fi împărțit în trei etape, spune preotul: distrugerea economică, distrugerea credinței si etapa sângeroasă.

Cel de-al treilea razboi mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economica, care va face ca oamenii sa se supuna si sa faca ce li se va impune de catre dusmanii lor, a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei, si a treia forma va fi cea sangeroasa. Acest razboi sangeros va avea doua-trei faze: mai intai se vor isca razboaie locale intre state invecinate cum ar fi Coreea de Nord si Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o multime de razboaie locale in toata lumea. Si ce s-a intamplat in Orientul Apropiat, in Libia, Egipt si acum in Siria, ce credeti ca este? Toti sunt amestecati. Acestia le-au declansat. Si in Coreea de Nord tot acestia sunt implicati.

Dupa ce se vor intampla aceste lucruri, toate aceste razboaie intre state, prabusirea economica, imposibilitatea supravieturii, apoi va avea loc si izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia si America. Atunci raul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trai disperarea.

Oamenii, implantați cu cipuri fără de care nu vor putea trăi

Elipide mai spune că se va inventa un timp de cip, care va fi implantat în oameni. Viața lor va depinde de acest cip, care va controla totul.

Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.

Sursa: dcnews.ro

COMENTARIU RAZBOI INTRU CUVANT:

Ce este o profetie? Profetia nu e nici teorie, nici nu este un scenariu construit omeneste despre conjuratii oculte. Profetia inseamna, etimologic, “a spune dinainte”, insa sensul termenului nu se reduce nicidecum la atat. Mai degraba, profetia inseamna a vorbi prin “descoperire de sus“. Cuvantul profetic e o vestire, o revelatie, iar el poate se poate referi atat la trecut (Facerea e scrisa de Moise care nu a fost tocmai martor ocular; profetia care a explicat sultanului Mehmed caderea Constantinopolului a fost posterioara evenimentului), cat si la viitor. De exemplu, Apocalipsa inseamna tocmai “descoperire. Profetia, in fine, nu e teorie, pentru ca “metoda” sa este complet diferita de a fauritorilor de ipoteze si constructe abstracte de predictie. Daca ar fi sa o comparam cu ceva laic, profetia nu s-ar asemana unor teorii deductive, ci unor intuitii care merg la esenta fenomenelor pentru a le explica sensul. Acest lucru cere, prin urmare, celor care se mai respecta inca pe ei insisi din punct de vedere profesional, deontologic, ca profetiile sa fie abordare respectand specificul lor, pentru a ramane onesti.

Ce anume este descoperit? Adevarul tainic care explica sensul istoriei si al evenimentelor, fie din trecut, fie din viitor. Profetia explica inlantuirea unor evenimente aparent haotice, absurde, precum si finalitatea acestora. In traditia Bisericii, profetiile sunt marcant eshatologice: ele incadreaza evenimentele in istoria Intruparii, a Bisericii Luptatoare, a sfarsitului si a vremilor antihristice, pentru a vesti A Doua Venire. Practic, profetiile posterioare Apocalipsei Sfantului Ioan nu fac altceva decat sa focalizeze, la scara mai mare, la scara celor care traiesc un anume moment istoric, momentul in care crestinii se afla in aceasta asteptare eshatologica a Celei De-a Doua Veniri.

Ce anume NU spun profetiile? Profetiile, in primul rand, nu dau termene fixe. Nu fac cronologii. Ele nu vor fi nici foarte exacte, ceea ce este firesc. Fiind descoperiri, ele depind si de capacitatea de intelegere a profetului, de “profilul” sau cultural precum si de capacitatea sa de redare a unei istorii comprimate in simboluri si imagini plastice. Profetiile au insa, un anume sens al urgentei, deoarece arunca o lumina eshatologica asupra prezentului. Istoria se comprima si, dintr-o data, i se descopera subtextul sau duhovnicesc si tinta: Judecata lui Hristos. In ceea ce priveste urgenta, ea este strict duhovniceasca: mesajul este de pregatire pentru Ziua Judecatii, fie ca e vorba despre o moarte apropiata si de o judecata personala, fie ca este vorba despre sfarsitul acestei lumi. Asadar, sensul fundamental al profetiei si scopul acesteia nu este de a inocula vreo psihoza/spaima “apocaliptica” fata de evenimentele sfarsitului lumii, ci de a reaprinde in oameni focul constiintei si al chemarii la indreptarea vietii catre Dumnezeu, prin pocainta.

Cui se adreseaza profetiile? Crestinilor, credinciosilor, celor care se simt a fi dinauntrul Bisericii, celor care au credinta si, prin urmare, stiu cum sa primeasca si sa interpreteze astfel de cuvinte. Nu se adreseaza celor necredinciosi, celor care nu sunt interesati si care nu primesc sau chiar dispretuiesc Predania Bisericii. Prin necredinciosi nu ne referim la vrajmasi ai Bisericii, ci, pur si simplu, la oricine nu se simte a face parte din Trupul lui Hristos. Nu se face misiune catre cei din afara Bisericii cu hrana tare a profetiilor, nici nu predici direct despre Apocalipsa celor care nu stiu nici macar Tatal Nostru.

Cu atat mai putin sunt profetiile scrise pentru cei care au vreo rafuiala cu crestinismul sau cu Biserica Ortodoxa. In acest caz, am asista la aruncarea margaritarelor la porci care le vor calca in picioare si se vor intoarce sa te sfasie. Din pacate, in timpurile noastre, cuvantul profetic nu mai este transmis ca pe vremea Apostolului Ioan, in si de catre membrii Bisericii. Se transmite, iata, si prin internet, pentru ca, iarasi din pacate, in bisericile noastre prea rar se mai discuta/lamuresc astfel de chestiuni. Si asa se face ca astfel de mesaje, care se adreseaza intotdeauna unei anume audiente, ajung sa fie, vrei nu vrei, si la indemana unora care le sfasie, le falsifica sensul, le expun batjocurii si le instrumentalizeaza spre propriul lor profit.

Cat despre prelucrarea facuta de DC news, ce sa mai spunem? Profetia nu este si nu va fi niciodata asimilabila vreunei teorii a conspiratiei, pentru simplul motiv ca nu e interesata de actorii din culise, ci de adevaratul sens al istoriei, acela al infruntarii, pe terenul istoriei umanitatii si al inimii fiecarui om, dintre Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, si diavol. In ce priveste “al treilea razboi mondial”, aceasta este o tema deja comuna in profetismul ortodox contemporan. Nu este deloc o preocupare doar a parintelui Elpidie. Acesta a oferit, insa, o interpretare “dinainte” a acestor evenimente care pare a fi mai apropiata de sensul celor traite de noi in prezent.

Inselarea e mare de a crede ca e de bine daca ajung astfel de scrieri sa circule viral si sa fie promovate in mainstreamul mediatic. In realitate, avem de a face cu: senzationalism, tabloidizare si instrumentalizare cinica a unor cuvinte grele, a unor trambite care suna trezirea duhovniceasca. Iar toate acestea se pot incadra, in zilele noastre, unei tendinte mai generale de relativizare si “dezamorsare” a celor mai fierbinti si mai grave adevaruri duhovnicesti prin coborarea lor in sfera derizoriului, de discreditare si deturnare a mesajului operata simplu, prin ambalarea sa lumeasca si manipulatorie.

Sursa: razbointrucuvant.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Chinga

    30 aprilie 2017 at 8:26

    foarte interesant..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.