Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Teorii NOI despre fața nevăzută a LUNII! Ipoteze incendiare ale unor oameni de știință

Fata nevazuta a lunii a fost filmata. Luna si soarele au fost doua puncte venerate inca din timpuri imemoriale, fascinatia pentru cele doua apropiindu-se de nivelul de deitate. Luna pare sa detina insa ceva mai multe mistere si teorii ale conspiratiei, dat fiind faptului ca poate fi vazut in detaliu difuz chiar si cu ochiul liber, dar si pentru ca omul a ajuns pe luna. In cele de mai jos va vom prezenta cele mai interesante teori despre fata nevazuta a lunii.

Ce ascunde fata nevazuta a lunii?

Asa cum bine stiti luna are o parte care sta mereu cu ascunsa privirilor de pe Pamant, motiv pentru care fascinatia pentru acest satelit sporeste constant.Conform unei fotografii facute de NASA, fata nevazuta a lunii este mult mai anosta decat fata vazuta a acesteia, totul fiind marcat de o „campie” imensa. Daca in partea vazuta avem cratere masive si in numar mare, forme ce ne starnesc imaginatia, pe spate, conform fotografiei prezentate in acest material, nu ar exista mai nimic. In mod surpinzator partea nevazuta ar trebui sa fie bombardata si plina de cratere iar partea vazuta curata. Cercetatorii Universitatii din Pennsylvania sustin teoria potrivit careia lipsa marilor pe partea nevazuta a Lunii este legata de diferenta de grosime a invelisului selenar: partea nevazuta a Lunii are un invelis mult mai gros fata de partea pe care o vedem noi.

Este bine de stiut, totusi, ca unele porţiunii ale Lunii nu au primit lumină de la Soare timp de milioane, poate chiar miliarde de ani, iar caracteristicile lor sunt foarte puţin cunoscute. Recent, însă, o sondă a NASA a cercetat aceste regiuni selenare permanent întunecate, dezvăluind înfăţişarea acestor peisaje presărate cu cratere cufundate în beznă.

Cea mai interesanta teorie asupra a ceea ce s-ar putea gasi pe partea nevazuta a lunii o reprezinta existenta extraterestrilor. Conform ufocasebook.com, un barbat presupus a fi fost rapit de extraterestri a declarat ca luna este intesata de fiinte extraterestre. Potrivit spuselor acestuia, extratereştri îşi au baza pe “partea întunecată” a Lunii, deoarece acesta este singurul loc din sistemul nostru solar în care ei nu pot fi detectaţi de către om. Dar, până în 2015 ei îşi vor face simţită prezenţa: ne vom uita în sus în cer și acolo vom vedea mii de nave extraterestre (…) Apoi, lumea se va curăța de la sine, eliminându-se toate formele de viață de pe ea. Iar extratereştrii vor repopula Terra, aşa cum au mai făcut-o şi înainte! Conform aceleiasi surse, acesti extraterestri exista de peste 1 milion de ani.

Astronomul rus Evgheni Arsiukin si matematicianul ufolog Vladimir Ajaja, in filmul documentar difuzat pe canalul rusesc de televiziune RTR, sustin acest lucru cu toata fermitatea, aducind in sprijinul afirmatiei lor dovezi concrete. Cotidianul Pravda a publicat si el o serie de destainuiri si fotografii despre cladirile aflate pe partea nevazuta a Lunii, despre entitatile extraterestrecare sint acolo si despre masinile lor ciudate, enigmaticele OZN-uri, care ne dau atita bataie de cap. Dar exista asa ceva acolo sau sint doar fabulatii? Americanii care au ajuns pe Luna spun ceva in acest sens? Au vazut ei ceva, atunci cind au ajuns acolo? Conform unor inregistrari a caror autenticitate nu a fost confirmata insa, cosmonautii americani au semnalat, la prima „vizitare” a lunii, existenta altor entitati si masini de zbor care ar fi fost deja acolo.

O alta teorie a conspiratiei ii plaseaza, de aceasta data, nu pe extraterestri ci pe nazisti pe fata nevazuta a lunii. Conform unor pasionati de ufologie si science-fiction Nazistii planuiau nu doar sa ocupe multe zone secrete ale Pamantului cu bazele lor, ci vroiau sa inceapa popularea si in sistemul nostru solar.

In acest caz au ales si satelitul natural al Pamantului. Acestia au folosit dispozitive de zbor, altele decat celebrele lorHaunebu, acestea fiind Miethe si Schrieve, dedicate zborului interplanetar. Astfel, in 1942, nave incarcate cu persoane gata sa colonizeze luna ar fi parasit TERRA cu destinatia Luna, acela fiind si refugiu pentru Hitler la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

sursa: misterele-lumii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.