Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Teroare! Război în Texas! Polițiști împușcați de lunetiști

dallas rayboi

Patru polițiști au fost uciși cu focuri de armă joi în centrul orașului Dallas, Texas, în timpul unei manifestații organizate în semn de protest împotriva uciderii a doi oameni de culoare în cursul săptămânii în statele Minnesota și Louisiana de către forțele de ordine.

Alți șapte ofițeri au fost răniți. Doi sunt în operație, iar trei sunt stare critică, a declarat comandantul poliției din Dallas.

Potrivit poliției, „doi lunetiști” au deschis focul asupra ofițerilor, dintr-o „poziție aflată la înălțime”. Niciunul nu a fost prins deocamdată.

Centrul Manhattanului a fost blocat joi de manifestanți. Ei s-au strâns în Union Square Park, unde au scandat: „Oamenii uniți, niciodată divizați!” și „Ce vrem? Dreptate. Când vrem? Acum”.

Protestatarii au plecat apoi din parc și au defilat pe bulevardul Fifth Avenue, în timp ce poliția s-a străduit să asigure ordinea.

Mitinguri au avut loc și la Chicago și Washington.

Miercuri, un ofițer din Minnesota l-a ucis pe Philando Castile, care se afla în mașină cu iubita sa și copilul acesteia, într-o suburbie din St Paul. După ce ofițerul a deschis focul, femeia din vehicul a început să filmeze și să transmită imaginile live pe Facebook.

Cu o zi mai devreme, Alton Sterling a fost împușcat la Baton Rouge, în Louisiana, după ce a fost culcat la pământ de doi ofițeri albi. Și acest incident a fost filmat.

sursa: activenews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.