Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Trăsături comune persoanelor a căror inteligență este mai ridicată

foto: bramardianto.com

Fiecare om își dorește șă fie cât mai inteligent, însă uneori este foarte greu să obții un rezultat concludent în urma comparației cu cei din jurul tău sau a testelor speciale pentru măsurarea inteligenței. Studiile au demonstrat că există câteva trăsături comune persoanelor a căror inteligență este mai ridicată. Iată care sunt acestea:

1. Iei/ai luat lecții de muzică

Studiile demonstrează că muzica ajută la dezvoltarea copilului. O lună de studiu muzical poate ajuta un copil între 4-6 ani să își dezvolte inteligența. Ai cântat la vioară când erai copil? Dacă da, înseamnă că ești o persoană foarte profundă!

2. Ești cel/cea mai în vârstă dintre frați

Studiile arată că frații mai mari au IQ-ul mai crescut față de ceilalți frați sau surori. Din acest motiv, cei mai în vârstă au mai mult succes decât restul.

3. Ai fost alăptat/ă natural

Copiii care au fost alăptați natural de mamele lor au IQ-ul mai mare decât ceilalți. Însă nu se știe exact care este legătura dintre aceste două lucruri.

4. Îți place să citești de când ești copil

Dacă faci asta de când ești copil, înseamnă că ești foarte inteligent. 2.000 de perechi de gemeni au participat la un studiu pe această temă și se pare că cei care au învățat să citească mai devreme au fost cei care au reușit în viață.

5. Ești stângaci

Mulți criminali erau stângaci, iar acest lucru este un fenomen bine cunoscut. Ultimele cercetări arată că stângacii gândesc mai repede și sunt mai creativi în rezolvarea problemelor.

6. Ești amuzant

Simțul umorului și inteligența ridicată sunt foarte conectate. În jur de 400 de studenți au dat un test de inteligență după ce au văzut scene amuzante. Poți ghici cine a trecut testul?

7. Îți faci mereu griji pentru orice

Mai multe studii dovedesc faptul că cei care își fac mereu griji din orice sunt mai inteligenți decât cei care nu se îngrijorează atât de des.

8. Ești înalt

Cercetătorii din cadrul universității Princeton arată că oamenii mai înalți învață mai bine și au mai mult succes pe plan profesional la maturitate decât cei cu o înălțime mai redusă.

9. Ești curios

Curiozitatea este o caracteristică importantă a oamenilor inteligenți. Oamenii curioși gândesc mai limpede și își fac planuri de lungă-durată.

10. Ești perfecționist

Perfecționiștii sunt inteligenți, nu sunt niciodată mulțumiți cu ceea ce au sau fac. Dacă sunt nemulțumiți în legătură cu un aspect al vieții lor, vor face orice să schimbe asta.

11. Ești pasăre de noapte

Cei care stau treji până noaptea târziu, au un intelect mai dezvoltat. Dacă îți place să lucrezi noaptea, înseamnă că ești o fire creativă și că vrei să fii cât mai productiv.

12. Scrii dezordonat

Oamenii creativi scriu foarte urât, cât să înțeleagă doar ei, iar acesta este un semn clar de inteligență, întrucât ei gândesc mai repede decât pot să execute.

sursa: edamagazine.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.