„Trebuie să votăm împotriva sclaviei impuse de tehnocrații de la Bruxelles.” Marine Le Pen pregătește IEȘIREA Franței din UE si NATO

le-pen

Liderul Frontului National si Franta, Marine Le Pen, aflata pe locul doi in sondajele de opinie privind alegerile prezidentiale, anunta ca intentioneaza sa demareze un referendum pentru iesirea Frantei din UE.

Alegerile prezidentiale din Franta vor avea loc in luna mai, 2017. Intr-un interviu acordat, in aceasta saptamana, unei publicatii din Grecia, Dimokratia, Le Pen a declarat ca „Frexit va fi parte a politicii mele”. „Oamenii trebuie sa aiba oportunitatea de a vota pentru a se elibera de sclavia si santajul impus de tehnocratii de la Bruxelles”, a declarat Le Pen.

Ea a facut apel la legaturi mai stranse cu Rusia si a criticat expansiunea NATO in estul Europei. Ea a promis ca va scoate Franta din NATO daca va fi aleasa presedinte. „NATO a fost infiintata cand exista riscul unei expansiuni a Uniunii Sovietice. URSS nu mai exista si nici Pactul de la Varsovia. Washington mentine prezenta NATO pentru a-si atinge obiectivele din Europa”, a spus Le Pen.

Le Pen candideaza impotriva fostului premier Francois Fillon, reprezentant al Partidului Republican. Partidul Socialist inca nu si-a desemnat candidatul.

Potrivit celui mai recent sondaj de opinie, dat publicitatii pe 14 decembrie, Fillon este cotat cu 29% din intentiile de vot, in timp ce Le Pen are 25%.

sursa: napocanews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *