Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mistere

Trei moduri simple prin care poţi călători în timp –[VIDEO]

time-travel

Aşa cum se explică în videoclipul de mai jos, există trei moduri simple prin care poţi călători în timp. Primul mod este să nu faci nimic, deoarece cu toţii călătorim din trecut în viitor.

Lucrul amuzant este că nimeni nu poate explica acest fenomen. Legile fizice ale Universului  nu ne arată dacă timpul se scurge înainte sau înapoi.

Primul mod de călătorie în timp nu este unul special dacă toată lumea îl utilizează.

Al doilea mod de călătorie în timp este prin ,‚mers’’. Prin  simpla activitate de a merge, călătoreşti în timp faţă de o persoană care stă pe loc, mersul te va face să îmbătrâneşti mult mai încet decât persoana care stă pe loc. Cum? Spaţiul şi timpul sunt două componente simple ale conceptului de spaţiu-timp. Conform interacţiunii dintre cele două, cu cât te mişti mai repede prin spaţiu, cu atât timpul va trece mai uşor.

Aşa cum se explică în videoclip, dacă tu te plimbi în jurul blocului, timpul se va mişca mult mai încet pentru tine faţă de prietenii tăi care stau în casă, aşadar tu vei fi cu 3 femtosecunde mai tânăr decăt ei (Femtosecunda este  a mia bilioană parte dintr-o secundă).

A treia metodă de călătorit în timp este statul în picioare. În momentul în care îţi schimbi poziţia din şezut în picioare, te îndepărtezi de pământ , ceea ce înseamnă că forţa gravitaţională este un pic mai mică pentru tine. Gravitaţia mai mare  înseamnă un timp mai scurt de călătorie în timp.

Dar dacă vrei să călătoreşti mai mult decât câteva femtosecunde  îţi vor trebui legi ale fizicii mai complicate.Urmăreşte videoclipul următor dacă vrei să afli mai multe despre buclele temporale, găurile negre şi energia negativă.

Sursa: descopera.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.