Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Rezonanța Shumann, pulsul Pământului. Ce legătură există între aceasta și cataclismele de pe Terra

rezonanta-schumann-si-accelerarea-fenomenelor

Rata de vibratie a Pamantului, “Rezonanta Schumann”  pare sa fie masurata diferit de oamenii de stiinta, in raport cu informatiile reale din ultimul timp.

Frecventele Schumann variază functie de următorii factori: – intensitatea si configuratia campului magnetic al Pământului – compozitia si proprietătile atmosferei – proprietătile ionosferei.

Indiferent cum variază acest spectru de frecvente, 7,83 Hz este frecventa fundamentală, deci are ponderea cea mai mare. Cea de-a doua armonică are valoarea maximă undeva în jurul a 15 Hz (+/- 0,5 Hz), armonicele a treia, a patra si a cincea se situează undeva în jurul valorilor 20, 26 si 33 Hz iar intensitătile acestora sunt variabile în functie de factorii susmentionati.

Armonicele a sasea si a saptea a căror intensitate este suficientă pentru a fi luate în considerare sunt 39 si 45 Hz. Ani de zile aceasta a fost 7,83 cicli pe secunda , dar incepand cu anul 1987 ( an de trezire spirituala) , totul a inceput sa se accelereze. Mai exact incepand din august 1987, momentul Convergentei Armonice.

Teoretic cand rata de vibratie a Pamantului este in mod constant 13, 0 suntem in a5a dimensiune. Conform unor surse , de ceva vreme am ajuns la rata de vibratie de 12,9 si in viitorul apropiat se va muta la 13,8 trecand pragul celei de-a 5a dimensiuni. In timp ce vibratia Pamantului este in crestere , campul magnetic este in scadere.

Conform cercetarilor prof. Bannerjee de la Universitatea din New Mexico, campul magnetic si-a pierdut mai mult de jumatate din intensitatea initiala in ultimii 4000 de ani. Si pentru ca predecesorul inversarii magnetice este chiar acest camp, prof. Bannerjee considera ca acesta este motivul inversarii polilor.

Desi se speculeaza foarte mult ca 2012 ar fi anul in care inversarea polilor se va petrece si mari catastrofe se vor abate asupra Pamantului , de fapt acesta nu este sfârşitul lumii, este numai terminarea unui ciclu calendaristic care datează încă din Antichitate, un ciclu astronomic numit şi Precesiunea Echinocţiilor.

Se vor închide 26.000 de ani de tranziţie în care Pamantul va traversa toate cele 12 semne ale zodiacului, având 2152 de ani fiecare. Mayaşii au calculat ca aceşti 26.000 de ani să fie formaţi din 5 cicluri a 5125 de ani fiecare. Suntem în perioada 3113 (î.Hr)-2012 (d.Hr), ciclu numit şi Era Celui De-al 5-lea Soare. Ciclul acesta este format la rândul lui din 5 elemente, şi anume Apă, Vânt, Ploaie, Pământ şi Foc.

Conform calendarului Mayaş ne aflăm în al 4-lea Ciclu de Creaţie, şi suntem în perioada Pământului. Perioadă care urmează să se termine pe 21 Decembrie 2012. În semnificaţii antice 4 Earth se poate referi la majoritatea problemelor şi calamităţilor cu care ne confruntăm în prezent, şi anume mişcare, evoluţie, cutremure, navigaţie, sincronizare, sau conştiinţă. 4 Earth în Aztecă este de fapt Cabal iar în Mayaşă, Ollin. Primele 2 litere din Ollin semnifică în limba Mayaşă.. conştiinţă.

Pe calendarul mayaş, perioada intrării Terrei în Ciclul 4 de Creaţie este 13 August 3113 (î.Hr), şi scris în calculele lor înseamnă de fapt 13.0.0.0.0. Savanţii din acea perioadă au calculat cum că in aceasta perioada vom părăsi al 4-lea Ciclu şi Omenirea va intra în cel de al 5lea , părăsind perioada Distrugerii, a războaielor şi a diferenţelor etnice, religioase şi materiale, intrând într-o perioadă a Păcii.

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.