Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Un ofițer rus face declarații referitoare la MISTERELE ascunse în Antarctica

piramida pol

Eugen Gavrikov, ofițer în cadrul armatei ruse, a făcut o serie de declarații cu privire la misterele care se ascund în Antarctica, despre care nimeni nu are curaj să vorbească. 

 Ofițerul rus a participat la numeroase misiuni secrete în Antarctica și acolo a văzut cu ochii lui numeroase anomalii. Aceste anomalii sunt ascunse în mod deliberat de guvernele lumii pentru a nu crea panică și pentru a proteja istoria planetei noastre.

Piramida imensă

În revista de specialitate Kramola, a apărut un amplu articol cu privire la declarațiile lui Gavrikov. În primul rând se vorbește despre i piramidă imensă, care se află în mijlocul munților din Antarctica. Aceasta este acoperită încă de gheață, dar conform cunoștințelor moderne, nu ar avea ce să caute acolo.

Cine a construit această piramidă imensă chiar în inima acestui continent rece și cu ce scop? Ofițerul rus susţine că niciun om nu ar putea nici măcar să se gândească la o asemenea construcție gigantică, motiv pentru care este imposibil ca originea sa să fie terestră.

piramida pol1

Bazele naziste

O altă anomalie este reflectată de numeroase structuri care poartă marca celui de-al Treilea Reich. Imediat după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial a apărut teoria că Hitler nu a murit, ci s-a refugiat într-o bază militară din Antarctica.

Bineînțeles că această informație a fost păstrată la secret până la începutul secolului actual și nimeni nu a avut curaj să dezvolte o asemenea conspirație. Acesta a fost principalul motiv pentru care armata americană a trimis numeroși soldați în Antarctica imediat după război.

Nu se poate spune cu exactitate ceea ce s-a descoperit acolo, dar cert este că guvernul american nu vorbește nici în ziua de astăzi despre aceste baze naziste din Antarctica. Oare de ce?

Gaura de ozon

Un alt fapt interesant care caracterizează Antarctica, este imensa gaură din stratul de ozon.

Gaura din stratul de ozon de deasupra Antarcticii a crescut la o dimensiune record, însă această constatare nu poate semnala un trend, au declarat oamenii de știință chilieni citați de agenția Xinhua.

Practic, gaura din stratul de ozon acoperă o suprafață de 10 milioane de kilometri pătrați, mai mult decât dublu față de media obișnuită înregistrată în această perioadă a anului, au declarat cercetătorii de la Universitatea din Santiago și Instituto Antártico Chileno.

Cine a produs această gaură? Bineînțeles că specialiștii susțin că este realizată în urma activităților umane, dar dacă este așa atunci de ce se află deasupra Antarcticii și nu altundeva? Potrivit oficialului rus, topirea ghețarilor și gaura de ozon nu au putut fi atribuite activităților umane, ci unui lucru (sau obiect) mai misterios.

sursa: ziarulevenimentul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.