Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Un plan FANTEZIST sau nu? Asgardia – primul stat care va exista în afara planetei Pământ

foto: http://www.inquisitr.com

O organizatie privata numita Asgardia si-a anuntat in mod oficial in cadrul unei conferinte de presa din Hong Kong intentia de a fonda prima natiune care va exista in afara planetei Pamant.

Asgardia va fi mai exact o colonie a spatiului bazata pe extragerea minereurilor din asteroizi si apararea Pamantului de orice obiect periculos venit din spatiul cosmic. Din Octombrie 2016, moment in care a fost anuntata crearea natiunii, au aplicat sute de mii de persoane ce doresc sa faca parte din noua natiune.

Organizatia non-guvernamentala Asgardia isi are sediul in Viena, Austria.

In cadrul conferintei de presa de pe 13 Iunie de la Hong Kong, membrii organizatiei au declarat ca Asgardia-1, primul satelit al netiunii va fi lansat in curand.

“Prima prezenta a Asgardiei isi va face aparitia in spatiu anul acesta” – a declarat Jeffrey Manber, directorul executiv al companiei ce detine satelitul.

Satelitul nu va fi unui obisnuit. El va avea dimensiunile unei caramizi si va contine informatii privind viitorii cetateni ai Asgardiei. Satelitul se va lansa la bordul Orbital ATK pe data de 12 Septembrie 2017.

Misiunea lansarii satelitului va fi realizata cu sprijinul membrului fondator Igor Ashurbeyli, un miliardar rus.

“Asgardia va fi o natiune fara restrictii etnice, religioase. Va fi o comunitate pacifista care va ajuta la stabilirea oamenilor in spatiu” – a declarat Ram Jakhu, director al Institute of Air and Space Law.

In urma unor verificari riguroase, aspirantii la titlul de membru al primei natiuni in spatiu vor primi o sectiune din spatiul de pe satelit, unde isi vor putea incarca datele.

Totul pare fantezist, nu ? Poate intr-adevar proiectul este unul greu de realizat, dearece vor trece mai multi ani pana aceasta statie spatiala va putea sustine cateva mii de oameni. Sa nu uitam de faptul ca omul nu poate rezista la nesfarsit in spatiu, deoarece corpul uman va suferi modificari negative ireversibile din cauza lipsei de gravitatie.

sursa: mistere.info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.