Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Un scenariu APOCALITIC! Coreea de Nord susține că deține arme EMP. ”Civilizația” ar putea fi anihilată într-o clipă

 

Experții spun că sateliții operați de COREEA DE NORD se află în „poziția ideală” pentru a dezlănțui un atac asupra REȚELELOR ELECTRICE din cele mai populate ORAȘE ale AMERICII

(Natural News.) Zvonurile despre un posibil viitor atac asupra rețelei electrice și a infrastructurii logistice americane i-au determinat pe unii politicieni să facă o scurtă încercare de a afla cum să-l impiedice. Conform rapoartelor, Coreea de Nord operează în prezent doi sateliți care traversează SUA despre care experții spun că sunt dispozitivele cele mai potrivite pentru declanșarea unui puls electromagnetic sau EMP care ar îngreuna complet rețeaua electrică a națiunii.

Tensiunile dintre Statele Unite și regimul comunist Kim Jong-Un au crescut în ultimele săptămâni după ce s-a raportat că dictatorul imprevizibil a testat primele rachete cu combustibil solid de pe teritoriul țării sale. Acesta a fost un eveniment fără precedent din perspectiva Occidentului, care a fost surprins de ideea că Coreea de Nord este pe punctul să lanseze o rachetă în orice moment și cu avertizare foarte puțină sau deloc.

Dr. Peter Vincent Pry, directorul executiv al Grupului de Lucru pentru Securitatea Națională și Internă, avertizează că Coreea de Nord ar putea planifica lansarea unui atac cu EMP împotriva SUA în viitorul apropiat. Dacă ar reuși, milioane de oameni din America de Nord ar putea muri, deoarece toate rețelele electrice și electronicele vor fi imediat distruse. Rezultatele ar fi că nu va mai exista producție de alimente, nu vor mai fi computere, nu va mai exista apă curată și nu va mai exista energie.

Potrivit dr. Pry, care face parte și el dintr-un comitet al Congresului cu privire la această problemă, amenințarea reprezintă o versiune a „erei cibernetice” a diplomației navelor de luptă. Ceea ce vrea să spună prin aceasta este faptul că Coreea de Nord și-a poziționat sateliții în așa fel încât oricare dintre ei să fie „foarte aproape de câmpul aerian al Statele Unite” în orice moment, a declarat pentru Independent, U.K.

Kim Jong-Un amenință cu „un răspunsul nemilos” la orice provocare din partea SUA

În timp ce programul satelitilor Coreei de Nord se spune că a început oficial în anii 1980, de-abia acum cinci ani regimul a lansat cu succes primul său satelit de observare. În 2016, l-a lansat pe cel de-al doilea, și ambii au capacitatea de a realiza o orbită completă a pământului în aproximativ 94 de minute.

Cu privire la această amenințare constantă care se ridică literalmente deasupra capului, dr. Pry consideră că Coreea de Nord o poate folosi ca un târg de negociere în cazul în care SUA ar putea amenința să pună în aplicare sancțiuni militare împotriva națiunii. Acest lucru este valabil mai ales acum când președintele Trump a promis că va înceta politica Obama privind „răbdarea strategică” cu Coreea de Nord. Președintele a indicat că administrația sa va aborda problema cu capul „cu sau fără” ajutorul Chinei.

Dar Jong-Un a promis o acțiune proprie cu represalii, în cazul în care SUA ar încerca ceva împotriva regimului său. Oficialii din Phenian spun că nu țara lor este problema, ci mai degrabă președintele Trump și națiunea pe care o conduce.

„Orice ar veni din SUA, vom face față acestei situații”, a declarat vicepremierul Coreei de Nord, Han Song Ryol, în aprilie.

„Trump întotdeauna iscă provocări cu cuvintele sale agresive. Nu este [Republica Populară Democrată Coreeană] cea care face probleme, ci Statele Unite și Trump … Suntem pe deplin pregătiți să ne descurcăm ”.

Doctorul Pry nu este convins, totuși. El crede că testele de rachete ale Coreei de Nord arată „suspicios ca un antrenament pentru un atac cu EMP”. Dr. Pry considera ca planurile elaborate de fosta Uniune Sovietica în perioada Războiului Rece sunt la punctul în care Coreea de Nord se inspira pentru un posibil viitor atac cu EMP împotriva SUA. În același timp, președintele Trump declară că administrația sa este pe deplin pregătită să neutralizeze această amenințare.

„Am mare încredere că China se va ocupa în mod corespunzător de Coreea de Nord” a declarat președintele în aprilie.

„Dacă nu sunt în măsură să facă acest lucru, SUA cu aliații săi, vor fi!”

Surse:

ortodoxinfo.ro

Express.co.uk

Independent.co.uk

Independent.co.uk

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.