Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

UN VIRUS MORTAL, ce poate “MĂTURA” populația lumii, A FOST CREAT ÎN MOD INTENȚIONAT într-un laborator

Daca ati vazut vreodata populara mini-serie a lui Stephen King “The Stand” (“Epidemia”), atunci ati fi trait o lume post-apocaliptica, in care o boala mortala scapa dintr-un laborator guvernamental si face ravagii in lume, distrugand cea mai mare parte a populatiei Terrei.

Ei bine, o boala mortala in viata reala, de o asemenea magnitudine devastatoare, este acum posibila datorita masinatiunilor unui nebun om de stiinta american din Wisconsin, care a fabricat cu succes o tulpina de gripa mortala, care ocoleste complet sistemul imunitar uman.

 Numele lui este Yoshihiro Kawaoka, iar Universitatea din Wisconsin-Madison (UWM) il plateste pentru a dezmembra virusi, cu scopul de a-i reansambla in tulpini extrem de letale, capabile de a ucide un numar mare de oameni. Intr-un articol din ziarul britanic “The Independent” arata cum Dr. Kawaoka a manipulat cu succes tulpina de gripa H1N1 2009, pentru a se sustrage sistemului imunitar uman, indivizii fiind astfel vulnerabili la boli mortale.

“Kawaoka a manipulat genetic tulpina gripei pandemice 2009 pentru ca aceasta sa “scape” de controlul anticorpilor sistemului imunitar, ceea ce face populatia umana fara aparare in cazul reaparitiei ei”, scrie Steve Connor pentru “The Independent”. Kawaoka incercat in mod deliberat sa recreeze gripa spaniola mortala din 1918, care a ucis sute de milioane de oameni.

Experimente similare pe gripa aviara si gripa spaniola din 1918 au avut loc in laboratorul Dr. Kawaoka si in trecut, care a fost construit cu banii contribuabililor americani, avand o valoare de 12,5 milioane de dolari. Cunoscut sub numele de Institutul de Cercetare a Virusului Gripal, laboratorul a fost proiectat cu protectie de biosecuritate de nivel 3, fiind cu o gradatie mai joasa decat cel mai inalt nivel de protectie a agentilor patogeni cunoscuti periculosi, cum ar fi virusul Ebola.

Dar, ultimele experimente ale dr. Kawaoka au avut loc in partea de biosecuritate de nivel 2 a laboratorului, un lucru iresponsabil si extrem de periculos. Desi scopul declarat pentru o astfel de cercetare scandaloasa este acela de a descoperi modul in care virusurile evolueaza in scopul de a dezvolta vaccinuri mai eficiente, potentialul ca virusurile mortale sa scape din laborator si sa se raspandeasca in public reprezinta o posibilitate certa, dupa cum o demonstreaza recenta scapare a virusului de antrax dintr-un laborator din apropierea oraşului american Atlanta.

“El a luat virusul gripei pandemice 2009 si a selectat tulpinile care nu au fost neutralizate de anticorpii umani”, a declarat un om de stiinta anonim care a fost prezent la un discurs recent al Dr. Kawaoka dat despre proiect. “El a repetat acest lucru de mai multe ori, pana cand a obtinut un virus ingrozitor. El, practic, are o tulpina pandemica cunoscuta, care este acum rezistenta la vaccinare. Tot ce-a facut inainte a fost periculos, dar lucrul acesta este chiar mai nebunesc.”

Dr. Kawaoka sustine ca cercetarea sa nu este o amenintare… dar poate garanta un singur om ca virusul sau, mortal 100%, nu va ajunge in spatiul atmosferic si astfel va infecta o multime de oameni!?

sursa: almeea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.