avion_16

Unul dintre fotbaliștii care au supraviețuit tragediei aviatice din Columbia, în care au pierit 71 de oameni, citea Biblia în momentul în care aeronava s-a prăbușit. Un anume verset, din Psalmul 56, înconjurat, i-a atras atenția fotbalistului: „Și în umbra aripilor Tale voi nădăjdui, până ce va trece fărădelegea”

Printre puținele obiecte rămase intacte găsite la locul tragediei aviatice este Biblia pe care jucătorul Helio Neto, aflat acum pe un pat de spital, zbătându-se între viață și moarte, o citea în fatidica zi de 29 noiembrie. Și pe care anchetatorii au predat-o soției fotbalistului. Ea a spus că Neto era foarte credincios și nu pleca la drum fără să ia cu el Sfânta Scriptură.  De asemenea, Hello Neto i-a spus, în dimineața în care urma să plece la drum cu echipa sa, că a visat că avionul se va prăbuși, scrie Daliy Mail.

Jurnaliștii care au găsit Biblia la locul prăbușirii aeronavei au fost mișcați după ce au văzut însemnările pe care fotbalistul le făcuse în dreptul unor Psalmi. Iar în dreptul Psalmului 56, în care se spune „1.Miluiește-mă, Dumnezeule, miluiește-mă, că spre Tine a nădăjduit sufletul meu2.Și în umbra aripilor Tale voi nădăjdui, până ce va trece fărădelegea.3.Striga-voi către Dumnezeul Cel Preaînalt, Dumnezeul Care mi-a făcut bine”,  fotbalistul își făcuse un asterisc mare.

În accidentul aviatic din Columbia și-au pierdut viața 71 de persoane, existând doar 6 supraviețuitori. Jucătorii de la Chapecoense decedați în teribilul accident aviatic au fost îngropați la sfârșitul săptămânii trecute.

sursa: activenews.ro