Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Vă mai aduceți aminte de isteria cu vaccinarea la gripa porcină? Maimuțe africane moarte utilizate la prepararea vaccinurilor pentru gripa porcină; Contractor militar privat deține patentul

maimuta verde

Pentru majoritatea oamenilor, vaccinurile par inofensive din punct de vedere medical. “Sunt bune pentru dumneavoastra!” spun doctorii si companiile de farmaceutice, dar nu vorbesc niciodata despre continutul acelor vaccinuri. Exista un motiv pentru asta: daca oamenii ar sti ce contin acele vaccinuri cu adevarat, nu ar permite sa fie injectati cu acestea niciodata.

In afara periculoaselor ingrediente despre care stiu multi `oameni (cum este Squalene sau Thimerosalul), unul dintre ingredientele cheie utilizate in vaccinurile pentru gripa (inclusiv cele preparate pentru pandemia de gripa porcina) este cadavrul maimutelor verzi africane. Acest aspect este dezvaluit in patentul nr. 5911998-Metoda de producere a unui vaccin contra virusilor, din linia celulara a rinichilor maimutei verzi africane .

Asa cum se explica in aceasta reteta, ingredientele intrebuintate in vaccin sunt derivati obtinuti din rinichii maimutelor verzi africane , care sunt infectate cu virusul, apoi se permite instalarea bolii, dupa care sunt ucise astfel incat organele lor contaminate sa fie folosite pentru producerea ingredientilor vaccinurilor. Acest lucru se face in cel mai crud, inuman mediu de “fabrica de cadavre”, in care maimutele sunt supuse unui proces care include incubarea liniei celulare inoculate, pentru a permite proliferarea virusului. Apoi : “se recolteaza virusul rezultat si…se prepara un vaccin din virusul recoltat.”

In afara scanaloasei cruzimi legate de toate aceste proceduri ( “incubarea” virusului in rinichii maimutelor vii, de exemplu), mai exista un aspect deranjant in aceste lucruri: Patentul pentru acest proces este detinut nu doar de Institutul National pentru Sanatate, ci de o alta companie privata cunoscuta sub numele de DynCorp.

Se ridica astfel intrebarea evidenta: Cine este DynCorp? Si de ce detine un patent pentru producerea unui vaccin care utilizeaza maimutele verzi africane?

Ce nu stiati despre Dyncorp?

DynCorp, se pare, este unul din contractorii militari de top care lucreaza pentru guvernul Statelor Unite. In plus fata de traficul de scalvi sexuali minori in Bosnia  si otravirea fermierilor din zonele rurale din Ecuador, cu scopul eliminarii culturilor de coca , Dyncorp se intampla sa fie platita cu bani buni de guvernul american ca sa patruleze la granita Statelor Unite cu Mexic, chiar in apropierea zonei unde a fost prima data detectat virusul gripei porcine.

DynCorp se afla si in fericita pozitie care ii permite sa primeasca recompense financiare mari de pe urma patentelor sale pentru metodele de producere a unor vaccinuri, asa cum sunt descrise in 4 patente cheie detinute in comun de DynCorp si de Institutul National pentru Sanatate:

(6025182) Metoda de producere a unui virus din linia celulara a rinichilor unei maimute verzi africane

(6117667) Metoda de producere a unei populatii adaptate de virus din linia celulara a rinichilor unei maimute verzi africane

(5911998) Metoda de producere a unui vaccin pentru virus, din linia celulara a rinichilor unei maimute verzi africane

(5646033) Linii celulare ale rinichilor maimutelor verzi africane, utile in mentinerea virusilor si pentru prepararea vaccinurilor virale

Concluzia guvernului?

Unul dintre investitorii cheie in aceste patente acum detinute de DynCorp a fost Dr. Robert H. Purcell. Cine este Dr. Robert H. Purcell? Este unul dintre co-sefii Laboratorului pentru Boli Infectioase al Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase, operand sub Institutul National pentru Sanatate al guvernului Statelor Unite.

Acel birou, situat pe 50 South Drive, Bethesda, MD 20892, este la mai putin de 15 mile (aporx. 24 km) de sediul DynCorp.

Nu este la mare distanta nici de Washington DC, unde autoritatile pentru sanatate din guvernul american au acordat peste un miliard $ pentru vaccinul pentru gripa porcina in contractele companiilor farmaceutice. Puteti ghici care companie a primit unul din cele mai mari contracte de producere a vaccinurilor? Baxter Pharmaceuticals, aceeasi comapnie care utilizeaza ingredienti derivati din maimutele verzi africane in modul descris exact de patentul detinut la comun de DynCorp si NIH. Retineti ca Baxter este compania care a fost surprinsa inserand virusi vii, contaminand materialul vaccinabil distribuit in 18 tari diferite.

In toata aceasta poveste, a mai aparut un element interesant: s-a descoperit o varietate a virusului gripei procine, rezistent la Tamiflu. Puteti ghici unde? La granita dintre Mexic si Statele Unite .

Imediat ce intelegeti toate acestea, apar unele intrebari evidente : oare este posibil ca gripa procina H1N1 sa fi fost o creatie intetionata si eliberata in mediu (in Mexic), pentru a crea un val de profituri fabuloase de pe urma vaccinurilor, profituri de care ar beneficia si companiile farmaceutice si detinatorii patentelor de productie? Se pare ca o mare conspiratie intre NIH, producatorii de vaccinuri si contractorii militari privati ar fi putut duce aceste lucruri la capat.

Totusi, ar putea un contractor militar privat sa recurga la asemenea tactici numai pentru a face bani?

Decideti singuri. DynCorp a fost deja acuzat de crime impotriva umanitatii si de genocid . Conform paginii web Wikipedia cu privire la DynCorp  se pare ca este posibil.

De la sfarsitul anilor 1990, Statele Unite au platit contractorii privati aproximativ 1.2 miliarde $, atat pentru a eradica culturile de coca, dar si pentru a asista armata columbiana in stapanirea rebelilor care intrebuinteaza drogul ilegal pentru a-si finanta insurgenta. DynCorp a fost in avantaj la majoritatea licitatiilor la care aparticipat, mai mult decat orie alta companie.

sursa: nuvaccinurilor.blogspot.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.