Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Descoperire senzaţională cu ajutorul Google Earth! Creatură misterioasă, lungă de 120 de metri

dailymail

Se crede că enorma creatură marină, care a fost descoperită în apropierea coastei Antarcticii, ar putea fi un uriaș calamar, potrivit publicației britanice Daily Star. Unii experți au estimat, potrivit înregistrărilor efectuate cu programul Google Earth, că giganticul monstru marin ar avea o lungime de 120 de metri.

Creatura marină neobișnuită a creat o adevărată isterie pe internet, după descoperirea ei în apele Oceanului Atlantic de Sud. Teoreticienii conspirațiilor au speculat că acest monstru marin ar putea fi Kraken, creatura mitica despre care s-a spus că trăiește în apropierea coastelor Norvegiei și Groenlandei.

Scott C. Waring, cel care a descoperit înspăimântătoarele imagini, a spus că această creatură ”seamănă cu Kraken. Am folosit măsurătorile programului Google Earth și am crezut că monstrul ar putea avea 30 de metri lungime, dar privind zona din jur pare mai degrabă un uriaș calamar, care ar avea peste 60 de metri, cu tentacule”.

Comentariile utilizatorilor de pe You Tube sunt extrem de diverse, însă cineva a spus că Scott C. Waring ar fi putut face o descoperire nemaivăzută. ”Poate poveștile despre giganticul monstru din adâncuri sunt adevărate. O mulțime de întâmplări sunt bazate pe fapte reale. Este posibil să-l fi găsit pe Kraken”.

Se spune că monstrul marin Kraken ar fi scufundat trei vase în anii ’30, în apropierea coastelor Norvegiei. Alții au speculat că uriașa creatură ar putea fi o șopârlă marină preristorică, precum Plesiosaurus. Un alt expert a comentat pe UFO Sightings Daily: ”Nu am nicio idee despre ce poate fi vorba, dar când am văzut imaginile am început să mă gândesc la un Plesiosaur”.

Vânătorii de monștri cred că această creatură observată pe Google Earth lângă Insula Deception din South Shetland ar fi un calamar uriaș, conform The Sun. Pasionații de creaturi marine pot să vadă monstrul folosind aplicația Google Earth, la următoarele coordonate geografice: 63° 2’56. 73” Sud, 60°57’32.38” Vest. Insula Deception are forma unei potcoave, aici existând și un vulcan activ.

sursa: ro.blastingnews.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.