Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

(VIDEO) Insula bizară, perfect rotundă care se mișcă

insula-rotunda

Între orașele argentiniene Campana și Zárate a apărut din senin o insulă perfect rotundă. Specialiștii au cercetat-o și explorat-o și datorită formei sale i-au oferit numele The Eye, adică Ochiul.

Această insulă este de-a dreptul bizară. Pe lângă faptul că a apărut din senin, fără nicio explicație logică, insula numită Ochiul prezintă numeroase alte anomalii.

În primul rând insula este o bucată rotundă de pământ care se mișcă într-un canal de asemenea rotund. Poziția sa prin satelit a fost înregistrată în momentul în care a fost descoperită, dar ulterior s-a modificat de mai multe ori. Cum este posibil așa ceva?

Nimeni nu poate explica acest fenomen, chiar dacă numeroşi specialiști s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta fenomenul. Nimeni nu știe nimic și nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă cu adevărat insula Ochiului.

Oamenii de știință ne informează că insula Ochiului are un diametru de fix 100 de metri și este încadrată în sfera fenomenelor fără explicații logice.

Pe de altă parte, mai mulți ufologi susțin că în zona respectivă fenomenul OZN este intens și astfel poate să existe o legătură certă între formarea și mișcarea insulei și aparatele de zbor extraterestre.

Această teorie nu este demonstrată, dar o alta mai bună nu poate explica activitatea intensă a acestei insule misterioase.

O legendă locală susține că un cerc în interiorul altui cerc este un semn mistic și reprezintă prezența lui Dumnezeu în zonă. Oare să existe o legătură între OZN-uri, insulă și Dumnezeu? Probabil că da, dar până nu se elucidează acest mister, toate aceste teorii devin simple presupuneri.

sursa: exclusivenews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.