Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

(VIDEO) Piatra Inga, o misterioasă moștenire rămasă de la o civilizație necunoscută

foto: commons.wikimedia.org

Piatra Inga se afla in mijlocul raului Inga, in apropierea orasului Inga, la 96 km de Joao Pesoa, statul Paraiba, in nord-estul Braziliei, fiind o misterioasa mostenire ramasa de la o civilizatie necunoscuta, care sfideaza orice logica prin complexitatea desenelor enigmatice si implicit prin mesajul codificat pe care îl transmite.

De-a lungul timpului, arheologii au încercat sa stabileasca originea civilizatiei care a sculptat-o. S-a vehiculat ca hititii au fost cei care si-au lasat amprenta asupra acestei pietre misterioase. Apoi, numeroase voci au sustinut ca este vorba despre fenicieni, atlanti sau chiar extraterestri. În consecinta, piatra Inga ramâne si în ziua de astazi unul dintre cele mai complexe mistere cu care au avut de-a face cei mai multi dintre specialisti.

Marimile sale sunt de-a dreptul gigantice, piatra având nu mai putin de 24 de metri lungime, 3,5 metri înaltime si cântareste zeci de tone. Pe una dintre fete se înregistreaza 450 de sculpturi abstracte si care transmit un mesaj codificat posteritatii.

Sunt fete de personaje misterioase, multe cifre, animale, fructe, constelatii cum ar fi Orion si Calea Lactee, simboluri si glife înca nedescifrate. Sunt zeci de figuri ciudate amestecate, unele dintre ele cu coada, altele arata ca niste preotese sau zeite. Apoi sunt siruri de cupe care par sa sugereze curgerea timpului sau pur si simplu este vorba despre un calendar. Entuziastii citeaza o veche legenda despre incasi care detineau multe secrete în ceea ce priveste modalitatea de topire a rocilor. Drept proba ei prezinta peisajul cu adevarat selenar din spatele ”Pietrei Inga”. Sunt stânci uriase, partial modelate, cu forme ciudate care te fac sa te gândesti la mister. Unii sustin ca numele de “Inga” ar putea decurge dintr-un termen portughez sau brazilian pentru “demon”. În plus, fata de sculpturile misterioase, site-ul e completat si de deschiderea unui muzeu local deoarece în zona au fost descoperite numeroase fosile de ”amoniti” si niste oase gigant ale unui dinozaur.

În spatele monumentului straniu se afla ceea ce localnicii numesc rocile selenare. Si acestea detin numeroase inscriptii, care nici pâna în ziua de astazi nu au fost decodificate.

Arheologul italian-brazilian Gabriele D’Annunzio Baraldi a fost primul care a descoperit ca piatra Inga prezinta hartile a trei continente. Unul este Antarctica fara gheata, al doilea este Atlantida si Lemuria. Pe partea cealalta a pietrei, arheologul a identificat Europa cu Africa si numeroase orase pierdute din America de Sud.

Mai mult de atât, se pare ca simbolurile au legatura cu o civilizatie extraterestra, care a venit din Calea Lactee si a ajutat omenirea pentru a se dezvolta din punct de vedere tehnologic.

foto: Hidden Inca Tours

Hieroglifele au fost sculptate printr-o metoda al carei secret, din pacate, s-a pierdut. Atlantii au învatat sa stapâneasca energia geotermala, caldura vulcanului, si au realizat lucrari de inginerie majore pentru a canaliza apa. Se pare ca pentru hieroglife aveau matrite speciale de înalta presiune mecanica cu care topeau roca. Atlantis a fost de fapt o confederatie mare numita «Constellation», si care a fost împartita în «Dog Constellation», «Lion» si «Crucea Sudului» etc. Gruparile tribale pe care le cunoastem astazi sunt o defalcare a acestor structuri antice sociale simbolizate de constelatii.

Baraldi a declarat ca ”Piatra Inga” descrie istoria catastrofala care a distrus Atlantida. Adica este vorba de legendarul ”potop”, care s-a abatut asupra pamântului cu 9 500 ani înainte de Hristos. Aceasta teorie este de-a dreptul socanta, fapt pentru care nu a fost îmbratisata de cei mai multi dintre oamenii de stiinta, dar cu toate acestea, cei din urma nu au putut prezenta teorii alternative cu privire la istoria prezentata de piatra Inga.

Mai multe imagini puteti vedea in acest mic filmulet de pe youtube :

sursa:mixdecultura.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.