Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

(video) Statuia Fecioarei nu este, dar lumea o vede: ”Manifestarea imaginii nu are până acum o explicație rațională”

foto: Messages-Prophéties-Par les Saints et les Prophètes – WordPress.com

Poate părea incredibil, dar e adevărat. În locul din spatele altarului unei capele de la sanctuarul Nostra Signora de Lourdes din Alta Gracia (Argentina) nu există nicio statuie a Fecioarei, dar se poate vedea imaginea sa chiar dacă s-a constat că locul e gol.

Imaginea nu este plată ci în relief, tridimensională; se pot observa îndoiturile hainei. Se asemănă cu o hologramă. Nu este o iluzie psihologică rezultat al devoțiunii înflăcărate a unor pelerini.

Toți cei care merg la sanctuar, credincioși sau nu, o văd și mai mult rămâne în fotografiile pe care le fac.
Imaginea se vede foarte bine de la intrare și dispare cu cât ne apropiem de altar.

De când se întâmplă acest fenomen?

Capela a fost construită și sfințită în 1927, iar pentru mulți ani în spatele altarului era o statuie a Fecioarei de la Lourdes. În august 2011 statuia a fost luată de acolo pentru restaurare. Unul dintre preoții sanctuarului pregătindu-se să închidă capela a văzut o imagine care părea de ghips în locul în care era înainte statuia. Cum se apropia de locul respectiv, imaginea dispărea. Statuia nu era acolo, ci unde a fost dusă.

În fața acestui fenomen, vizibil pentru oricine a fost acolo, frații carmelitani desculți de la sanctuarul Nostra Signora de Lourdes au dat un comunicat în care ziceau:

”Manifestarea imaginii Sfintei Fecioare Maria nu are până acum o explicație rațională. Trebuie să fie interpretată de poporul lui Dumnezeu ca semn pentru creșterea și aprofondarea credinței creștine și să trezească în inima oamenilor convertirea la iubirea lui Dumnezeu și la participarea vieții Bisericii”.

Istoria

Capela se află într-un amplu edificiu dintr-un parc cu mai multe hectare unde în 1916 a fost inaugurată o replică a grotei Massabielle, din Lourdes, unde Fecioara a apărut în 1858 Sfintei Bernadette Soubirous.

Proiectul și construirea lui au fost făcute de Guillermina Achaval Rodriguez de Goyena și Delfina Bunge de Galvez, scriitoare și soție a scriitorului Manuel Galvez.

De când a fost construită grota, locul a devenit plin de pelerini. În 1922 a fost formată o comisie pentru construirea unei capele lângă grotă, a cărei piatră de temelie a fost pusă în 1924 și care a fost sfințită de episcopul de Cordoba de atunci, Mons. Jose Anselmo Luque, în 1927.

sursa: e-communio.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.