Connect with us

Hi, what are you looking for?

Slideshow

(Video) Spuma de ras rezolvă cu succes multe probleme apărute în locuinţa noastră

foto: splashdirect.com

Dacă vă gândeaţi că spuma de ras este folosită exclusiv de bărbaţi şi doar pentru bărbierit, aceste imagini vă vor schimba complet părerea.

Spuma de ras rezolvă cu succes multe probleme apărute în locuinţa noastră: poate fi în acelaşi timp un lubrifiant pentru balamalele care scârţâie, un agent de curăţare a diferitelor suprafeţe sau chiar al unor pete dificile de pe obiectele de îmbrăcăminte.

Vă deranjează scârţâitul balamalelor de la uşile din apartament? Nimic mai simplu! Aplicaţi puţină spumă de ras şi uşa va fi mai tăcută ca niciodată. Aveţi nevoie de o soluţie pentru curăţarea bateriilor de chiuvetă, a geamurilor cabinelor de duş sau a oglinzilor, spuma de ras este soluţia ideală. Pulverizăm puţină spumă de ras pe suprafaţa lor, apoi ştergem bine şi totul va străluci din nou.

Oglinda se abureşte de fiecare dată când faceţi baie şi chiar dacă o ştergeţi cu mâna sau cu o cârpă, atunci când se dezabureşte, rămân urme? Ei bine, atunci când spălaţi oglinda, aplicaţi pe întreaga ei suprafaţă un strat foarte subţire de spumă de ras, apoi ştergeţi cu o cârpă uscată. Spuma de ras previne aburirea oglinzii.

Dacă ni se întâmplă mici accidente şi fără să vrem ajungem să ne pătăm hainele cu sosuri sau muştar, tot spuma de ras ne ajută să rezolvăm şi această situaţie neplacută. Aplicăm puţină spumă de ras, insistăm prin ştergere circulară pe fiecare pată, după care putem spăla normal obiectul de îmbrăcăminte iar pata va dispărea.

Spuma de ras poate fi la fel de eficientă chiar şi atunci când ne murdărim de vopsea. Acestea sunt doar câteva utilizari mai putin cunoscute ale spumei de ras, dar suntem siguri că exista şi altele.

sursa: livebiz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.