Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Viitorul nu sună bine! A apărut programul electronic care ne citeşte gândurile!

citit-ganduri

Despre femei se spune că au fost înzestrate cu al şaselea simţ: intuiţia. De multe ori, ele presimt schimbări ale mediului extern şi acţionează în consecinţă. Ce spuneţi însă de un sistem care poate dezvălui lumea interioară a omului? Matrix Drops Computer este o tehnologie bazată pe fizica cuantică şi reprezintă o nouă dimensiune în evaluarea holistică şi integrativă, o nouă abordare a homeopatiei, psihologiei integrative, astrologiei.

Adaptat la cerinţele secolului al XXI-lea, Global Wellness System, Centrul de Medicină Integrativă şi Recuperare, a adus pe piaţa românească Matrix Drops, un program bazat pe teoriile alchimice antice legate de armonia organismului. Într-o lume conectată la mediul extern prin nenumărate gadget-uri care emit diverse vibraţii, prin Matrix Drops Computer omul se poate conecta cu cele trei planuri personale: mental, sufletesc şi spiritual.

Programul funcţionează întocmai ca o aplicaţie pentru smartphone, în plan real, la nivelul individului: măsoară şi identifică prezenţa metalelor grele, purifică sistemul propriu energetic şi informaţional, estimează apariţia eventualelor evenimente viitoare neplăcute din viaţa noastră şi nu în ultimul rând, elimină dezechilibrele cauzate de stres şi readuce în prim plan buna-dispoziţie.

Matrix Drops Computer este oglinda lumii noastre interioare. Relaţia dintre fizica cuantică şi modelele matematice sunt aplicate în tehnologiile de ultimă generaţie. Matrix Drops Computer poate detecta şi măsura, în doar 60 de secunde, peste 8 milioane de informaţii la fiecare persoană, prin scanare cu ajutorul dispozitivului pe care ne plasăm ambele mâini, iar în cazul în care se constantă disfuncţii, acesta selectează remediile sub forma picăturilor Matrix Drops şi redă fidel un raport de informaţii însoţite de remedii personalizate”, explică Aurelia Dumitru, director general al Global Wellness System, Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă.

Picăturile Matrix Drops reprezintă cea mai complexă tehnologie din domeniul fizicii cuantice, psihologiei, chimiei şi astrologiei, sintetizând 108 minerale esenţiale corpului uman, care sunt utilizate ca remediu homeopat, în cazul în care se constată anomalii. Programul este util oricărei persoane care doreşte să depăşească problemele de sănătate prin tratamente homeopate. De asemenea, ajută la identificarea blocajelor emoţionale şi cunoaşterea lumii sale interioare. Nu există contraindicaţii, acest program fiind conceput în lumina tratamentelor non-invazive şi aspirând la o apropiere cât mai fidelă de natura umană.

Ce afecţiuni se pot trata cu ajutorul picăturilor şi a aparatului Matrix Drops?

Deoarce prezenţa bacteriilor şi a unor viruşi poate fi asimptomatică în trupul uman, este necesară o scanare completă. Cu ajutorul acestui sistem, se pot trata afecţiuni precum: oboseala cronică, insomnia, crampele, tulburările neurologice, meteorismul abdominal, colonul iritabil, constipaţia şi nu numai. De asemenea, este util şi în evidenţierea alimentelor care ne predispun la intoleranţe alimentare, manifestate prin diferite afecţiuni, cum este autismul, ce poate fi corectat, fiind recomandat un protocol de cel puţin un an.

De ce este atât de important să ne cunoaştem propria persoană?

Trăirile, emoţiile, deciziile, toate acţiunile întreprinse în universul nostru lăuntric au la bază chimia noastră interioară şi nu degeaba se spune că gândurile au o putere covârşitoare asupra cursului vieţii noastre. Devenim ceea ce gândim. De aceea, trebuie să ne păstrăm un echilibru interior.

Studiile care au stat la baza dezvoltării Matrix Drops susţin că oamenii folosesc doar 10% din conştiinţa lor. De asemenea, psihologii – așa cum de altfel ne-am putut convinge și noi înșine – arată că ne este mult mai uşor să oferim sfaturi de viaţă celor apropiaţi, decât să luăm decizii pentru noi, aceasta având la bază faptul că nu ne cunoaştem suficient de bine.

Cum putem avea mai mult succes?

Cine deţine informaţia, deţine puterea. În primul rând, trebuie să ne programăm gândurile în direcţia obţinerii succesului. Specialiştii ne recomandă chiar să-l vizualizăm. Percepţia dincolo de simţuri poate deveni un atribut atât al femeilor cât şi al bărbaţilor din ziua de azi, care împreună cu abilităţile spirituale ale fiecăruia dintre noi, ne-ar putea conduce către o îmbunătăţire semnificativă a calităţii vieţii noastre.

sursa: yogaesoteric.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.